αρχική   gynfert.gr    

“The Fertility Show”, 3 – 4 Νοεμβρίου 2012, Λονδίνο

 

Ο Dr Ηλίας Τσάκος συμμετείχε στην Έκθεση Γονιμότητας, “Fertility Show”, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Λονδίνο για τέταρτη φορά.  Συμμετείχαν 100 εκθέτες από όλο τον κόσμο, 60 κορυφαίοι επιστήμονες στον τομέα της Γονιμότητας, καθώς και εξειδικευμένες κλινικές της Βρετανίας και του εξωτερικού.

Στην έκθεση καλύφθυκαν όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη Γονιμότητα. Ζευγάρια που σκέφτονται να αποκτήσουν μωρό απέκτησαν πληροφορίες για την εγκυμοσύνη, τους τρόπους αύξησης γονιμότητας και για τις επιλογές διάγνωσης και θεραπείας.

Ζευγάρια που εξετάζουν τη λύση της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είχαν την ευκαιρία να μάθουν πως να έρθουν σε επαφή με μια κλινική, να πληροφορηθούν για τις επιλογές στο εξωτερικό, τα έξοδα που καλύπτονται από τον φορέα υγείας κλπ.     Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα όπως η δωρεά ωαρίων, η παρένθετη μητρότητα, η υιοθεσία, καθώς και οι επιλογές για τις ανύπαντρες γυναίκες.

Ο Dr Τσάκος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κορυφαίους ειδικούς γονιμότητας της Βρετανίας συμπεριλαμβάνοντας θέματα όπως το αποθεματικό των ωοθηκών, την κατάψυξη ωαρίων, την ανεξήγητη υπογονιμότητα, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, τις καθ ‘εξιν αποβολές, την ενδομητρίωση, τα ινομυώματα, συμπληρωματικές θεραπείες και στρατηγικές αντιμετώπισης της υπογονιμότητας κλπ.

 

 

Keywords:  Fertility Show, Ηλίας Τσάκος, γονιμότητα, εγκυμοσύνη, υπογονιμότητα, αποθεματικό ωαρίων, υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, δωρεά ωαρίων, παρένθετη μητρότητα, κατάψυξη ωαρίων, ανεξήγητη υπογονιμότητα, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, καθ ‘εξιν αποβολές, ενδομητρίωση, ινομυώματα